Transparenti

Pri velikem številu oglaševalskih kampanj se prej ali slej pojavi potreba po uporabi reklamnega transparenta, saj je njihovo vsestranskost težko prezreti. Primerni so za uporabo na gradbenih odrih, fasadah stavb, ograjah ob igriščih in stadionih ali na športnih in zabavnih prireditvah, v bližini prometnih cest in še marsikje. Transparenti predstavljajo trpežno in cenovno ugodno možnost predstavitve vašega sporočila velikemu številu ljudi. Nudimo vam potisk transparentov do neverjetne velikosti 400 kvadratnih metrov.

Transparente izdelujemo iz treh preizkušenih, vodoodpornih in raznolikih materialov, izdelanih iz vinila. Vsi materiali so odporni proti UV svetlobi in ustrezajo zahtevam standarda DIN 4102-1 in se kot taki uvrščajo v razred gradbenih materialov B1. Transparenti tako niso le odporni proti plamenom, temveč so primerni tudi za uporabo na in v javnih zgradbah.

Poleg vinilnih materialov, za izdelavo transparentov uporabljamo tudi tekstilno platno, ki je odporno proti trganju in gubanju ter opremljeno s certifikatom B1.

Za dolgo življenjsko dobo in enostavno uporabo vaših transparentov poskrbimo z dodatno obdelavo:

  • varjenje robov
  • rinkanje (v vogalih ali na vsakih 50 cm)
  • šivanje žepov (levo in desno ali zgoraj in spodaj)

Materiali

PVC platno - cerada

Ponjava iz PVC-ja s težo 500 g/m2 je raztegljiva in izjemno odporna proti trganju ter praskam, zaradi česar je idealna za uporabo na gradbiščih in ostalih območjih, ki zahtevajo večjo trpežnost.

PVC mrežasto platno

Mrežasti material s težo 300 g/m2 poskrbi da so vaši transparenti lažji in na otip mehkejši, a kljub temu trpežni. Posebnost tega materiala so majhne luknjice v njegovi sestavi, ki poskrbijo za manjši zračni upor. Mrežasti material je tako posebej primeren za velike transparente, saj so ti pogosto izpostavljeni močnejšim sunkom vetra, ki lahko transparent poškodujejo.

PVC Blockout platno

Blockout material s težo 800 g/m2 je izjemno robusten, hkrati pa omogoča obojestranski tisk. Med dve plasti PVC-ja je vstavljena črna, nepropustna plast, zaradi česar material ne prepušča svetlobe.

Tekstilno platno

Tekstilne transparente izdelujemo iz 210 g/m2 belega, mat poliestra, ki se ne mečka, ne trga in ne cefra.

Tisk in velikosti

Transparente tiskamo z digitalnimi tiskalniki, kar vam nudi praktično neomejeno možnosti oblikovanja, od preprostih grafik do profesionalnih fotografij.

Transparente izdelujemo v poljubnih velikosti, nudimo pa vam tudi XXL transparente v zelo velikih dimenzaijah. Za več informacij nas prosim kontaktirajte.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime
Pogoji